LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2006.02.17 12:25

Légúti megbetegedések megelőzése és gyógyítása inhalálással II.

salvus
Légúti problémák
Szűrés törlése
Légúti megbetegedések megelőzése és gyógyítása inhalálással II.

Cikkünk első részéből már megismerhette, hogy a légúti megbetegedések, gyulladások enyhítésére természetes gyógymódot jelenthet a SALVUS víz köddé porlasztása. A Salvus inhalálás eszköze lehet az orvosi inhalátor vagy egy kiváló BONECO ultrahangos párásító.

SALVUS inhalálás BONECO párásítóval

A SALVUS inhaláláshoz használhatja a svájci BONECO ultrahangos párásítóját, mivel az 1 mikron közeli szemcseméretre porlasztja szét a vizet, akár az orvosi inhalátorok. Így a BONECO ultrahangos párásító több funkcióra is képes, a szoba párásítása mellett hasznosíthatja Salvus víz inhalálásra is. A fejlett ultrahang membrán a Salvus víz ásványi anyagait kiporlasztja a levegőbe, s annak belélegzése jótékony hatással lehet a légutakra.

Párásítóval Salvus inhalálás

A párásító készülék fölé hajolva a kiáramló Salvus pára közvetlen belélegzésével a légutakon lerakódott szennyeződéseket feloldja a sós pára, s fel tudja köhögni, másrészt a gyulladást csillapíthatja általa. Így természetes gyógymód lehet, mérsékelheti és megelőzheti a légutak gyulladásos megbetegedéseit.

Salvus víz és gyógyklíma II.

A SALVUS gyógyvíz a Föld 91 természetes elemének több mint a felét tartalmazza. A makroelemek jelentős mennyisége mellett az egészséges emberi életvitelhez nélkülözhetetlen, 11 féle ásványi vitamin is megtalálható benne. Összetétele világviszonylatban is egyedülálló!

A gyógyászatban inhaláló-és ivókúraként alkalmazzák. A SALVUS sókamrában a képződő ködcseppek a SALVUS gyógyvízben oldott anyagokat 100%-ban tartalmazzák, néhány mikrométer átmérőjűek, így elérik a mély légutakat is. A belélegzett SALVUS köd segíti a légutak megtisztulását, így ajánlott az egyébként egészséges dohányosoknak, „városlakóknak”, poros környezetben dolgozóknak is.

Légúti megbetegedések gyógyítására SALVUS víz ultrahangos inhalátorral vagy BONECO ultrahangos párásítóval való párologtatása javasolt. Egyrészt az inhalálás közvetlenül a Salvus pára belélegzésével történhet vagy pedig kis helyiségben a SALVUS vízzel és a BONECO ultrahangos párásítóval ködöt állíthat elő, ezzel egy hatékony sókamrát előidézve. Az intenzív Salvus ködben töltött idő a lélegzetvételekkel beáramlik a szervezetébe és ki tudja fejteni jótékony hatását.

Nem csak betegeknek ajánlott a Salvus inhalálás

Különösen ajánlott a légutak hurutos vagy nehezen ürülő váladékképződéssel járó megbetegedéseiben (egyes allergiás betegségek: pl. szénanátha) szenvedők kezelésére, a köhögés minden típusára. Megelőzés céljából is bármikor alkalmazható.

Számos orvosi tapasztalat bizonyítja a természetes SALVUS gyógyvíz és a korszerű technológia (Boneco 7131 tip. ultrahangos hidegpárásító) alkalmazásának jótékony hatását.

Inhaláló kúra

Az inhaláló kúra időtartama általában 3-10 nap, napi 1-2 alkalommal maximum 15 perc. Bár az első alkalommal előfordul, hogy az inhalálás kissé irritáló, torokingerlő érzéssel párosul, ez hamar megszűnik és kifejezetten jól esik a kezelés.

Bár a tudomány és technika fejlődése számtalan új és hatásos gyógyszer megalkotását tette lehetővé, fentiek alapján kijelenthetjük, hogy napjainkban is helye van az alapjaiban évezredes múlttal rendelkező, kipróbált, természetes gyógymódoknak.

Orvosi figyelmet igénylő légzőszervi megbetegedésben szenvedők a SALVUS sókamrában végzendő inhalálásról kérjék ki kezelőorvosuk véleményét.

A SALVUS víz jótékony hatásairól tájékozódhat a www.salvus.hu weboldalon.

A Boneco párásító készülékek alkalmazásával kapcsolatban a forgalmazóhoz fordulhat tanácsért.