LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2009.01.20 17:07

Sóbarlang otthon SALVUS gyógyvízzel

Sóbarlang otthon SALVUS gyógyvízzel

Vigye a tengerpartot saját otthonába! Teremtsen maga körül sós SALVUS gyógyklímát a BONECO ultrahangos párásító készülék segítségével az egyedülálló összetételű bükkszéki természetes SALVUS gyógyvízből!

SALVUS INHALÁLÓ SÓKAMRA alakítható ki otthonában!

SALVUS inhalálás akár mint egy intenzív ködös sóbarlang

A SALVUS sókamrában a SALVUS gyógyvízből ultrahangos párásító készülékkel ködöt állítunk elő. A képződő ködcseppek a SALVUS gyógyvízben oldott anyagokat tartalmazzák, néhány mikrométer átmérőjűek, így elérik a mély légutakat is.

A belélegzett SALVUSŸ köd segíti a légutak megtisztulását, így ajánlott az egyébként egészséges dohányosoknak, városlakóknak, poros környezetben dolgozóknak.

Kinek ajánlott a Salvus víz inhalálása?

Különösen ajánlott a légutak hurutos, vagy nehezen ürülő váladékképződéssel járó megbetegedéseiben (egyes allergiás betegségek: pl. szénanátha) szenvedők kezelésére, a köhögés minden típusára. Megelőzés céljából is bármikor alkalmazható.

Sókamra használat, inhalálás kúra-szerűen

Az inhalálókúra időtartama általában 3-10 nap, napi 1-2 x 15 perc. Bár az első alkalommal előfordul, hogy az inhalálás kissé irritáló, torokingerlő érzéssel párosul, ez hamar megszűnik, és kifejezetten jól esik a kezelés.

Természetes gyógymód, gyulladáscsökkentés só oldattal

Bár a tudomány és technika fejlődése számtalan új és hatásos gyógyszer megalkotását tette lehetővé, fentiek alapján kijelenthetjük, hogy napjainkban is helye van az alapjaiban évezredes múlttal rendelkező, kipróbált, természetes gyógymódoknak.

Orvosi figyelmet igénylő légzőszervi megbetegedésben szenvedők a SALVUS sókamrában végzendő inhalálókúráról kérjék ki kezelőorvosuk véleményét!


Sóbarlang otthon Salvus gyógyvízzel

A bükkszéken feltörő Salvus gyógyvíz élettani hatásáról a Salvus weboldalán tájékozódhat.

Évtizedek óta elismert már a gyulladáscsökkentő gyógyhatása a gyomorbántalmak terén. Egyre több pozitív tapasztalat mutatkozik a Salvus köd inhalálás légutakra gyakorolt jótékony hatásáról is.

Otthoni sóbarlang kialakítása

Házi sóbarlangot otthon legcélszerűbb egy kis wc helyiségben vagy fürdőszobában kialakítani. Vigye be a csempézett kis helyiségbe a BONECO ultrahangos párásító készüléket és töltsön bele Salvus vizet, majd kapcsolja be a párásítót a legerősebb fokozatra. A helyiség méretétől függően néhány perc múlva már létre is jött a gyógyklíma. Egye intenzívebb Salvus köd lesz, aminek a belélegzése támogatja a légutak tisztán tartását (a lerakódások csökkentését) és az esetleges légúti gyulladásokat is mérsékelheti.

Az inhalálás során lerakodik a helyiségben egy kis fehér por. Ami könnyen letörölhető a vizes helyiségekben.

Nincs még BONECO párásítója otthon? Akkor szerezzen be párásító készüléket párásításhoz és Salvus sóbarlanghoz! Válasszon most a Bonair ultrahangos párásítói közül!