A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Raclette alapreceptek

Mit tegyél, ha nincs ötleted arra, hogy mit szolgálj fel a következő Raclette grillpartin? Olvasd el receptjeinket! A Raclette grillezés egyik legjobb tulajdonsága, hogy szinte bármi elkészíthető közvetlenül az asztalon, amit megkívánsz, de ennek ellenére léteznek a raclettezésnek is örök klasszikus összeállításai.
Hagyományos Raclette recept
Raclette grillt vettél? Gratulálunk! Ez a tradícionális svájci recept az első, amit ki kellene próbálnod rajta.
- 8 kicsi/közepes méretű krumpli, sós vízben megfőzve, héjában
- 70 dkg Raclette sajt (vagy msá zsírosabb, keményebb fajta sajt), 1,5 mm vastag szeletekre vágva
- Vékony szeletekre vágott szárított marhasonka (Bündnerfleisch)
- 1 üveg ecetes uborka
- 1 üveg savanyított hagyma
- frissen őrölt bors
- paprika
Rendezd el a hozzávalókat egy tálon és fűtsd fel a grillt.
Minden vendég egy szelet sajtot a serpenyőjébe tesz, és megolvasztja. (Kb. 2 perc kell a krémes állaghoz, 3 ahhoz, hogy a teteje kissé ropogósabb legyen.) Közben egy krumplit a tányérján néhány darabra vág, és ha kész a sajt, rácsúsztatja. Ízlés szerint megszórja paprikával és borssal. Fogyasszátok savanyúsággal és sonkával!
Gyerekek kedvencei
Kitti kedvence
-
Sertésszűzérme, vékony csíkokra vágva (be is lehet pácolni egy nappal előre olaj, szójaszósz és őrölt paprika keverékébe)
- Szeletelt főtt krumpli
- Szeletelt ementáli sajt
- Paradicsom, szeletelve
Süsd meg a húst a felső szinten, ha kész, tegyél belőle a serpenyőkbe, tegyél rájuk egy szelet paradicsomot és egy szelet sajtot, és az alsó részen süsd készre. Ízesítsd kevés borssal.
Gergő kedvence – Hawaii
- Főtt sonka, szeletelve
- Ananász szeletek: friss vagy konzerv
- Raclette sajt
Tegyél sorban a serpenyőbe egy szelet sonkát, egy szelet ananászt és egy szelet sajtot. Süsd pár percen keresztül a grill alsó polcán. Friss bagettel is nagyon finom.
Ádám kedvence – Raclette pizza
-
Franciakenyér, vákonyra szeletelve
-
Pizzaszósz
-
Szalámi
- Bármilyen sajt
Tegyél a Raclette serpenyőbe egy szelet kenyeret, kend meg egyenletesen pizzaszósszal, tegyél rá szalámit, vagy más kedvedre való feltétet, és fedd le sajttal. A fűtőelem alatt süsd néhány percen keresztül.
Reméljük sikerült pár ötletet adnunk a Raclette grill használatához, jó étvágyat kívánunk!
Steba. Elektromos grillek évtizedek óta.