LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2011.04.20 14:57

Tavaszi bosszúságok, allergének a levegőből

Allergia
Szűrés törlése
Tavaszi bosszúságok, allergének a levegőből

A csodás pitypangra is zord tekintettel néz?

Azért mert viszket, könnyezik a szeme sok zöld növénytől? Gyakran kell az orrát fújnia? Ha az ilyen tünetek már igazoltan légúti allergia jelei Önnél, akkor panaszai mérséklésére a beszívott levegő tisztítását javasoljuk.

Viszket, könnyezik a szeme? Gyakran kell az orrát fújnia?

Fű, fa, virágok pollenjei váltják ki a kellemetlen tüneteket? Ha imádja a természetet, de az szenvedést okoz Önnek, mert légúti allergia jelei jönnek elő Önnél, akkor panaszai mérséklésére használjon levegő tisztító berendezést azokban a helyiségekben, ahol a legtöbbet tartózkodik.

Zárt tér tisztítása, a levegő pollenmentesítése

Tisztában vagyunk azzal, hogy igencsak sok ezer köbméter levegő veszi Önt körül nap mint nap, azonban amikor zárt térben tartózkodik és annak a levegőjét mentesíteni tudja az allergénektől, akkor panaszai mérséklődésére számíthat.

Ehhez csupán arra van szüksége, hogy egy hatékony, HEPA szűrős légtisztító készüléket elhelyezzen abban a szobában, helyiségben, ahol a legtöbbet tartózkodik.

Légtisztító készülékek egyszerűsége és nagyszerűsége

Az általunk forgalmazott svájci légtisztító készülékek könnyen mozgathatók, csupán elektromos áramra van szüksége, s Ön igénye szerint használhatja a nappaliban, hálószobában. A BONECO különféle HEPA szűrős légtisztítói olyan tökéletesen képesek megtisztítani a levegőt pl a hálószobájában, hogy Ön nyugodtan pihenhet, tán egyet sem fog tüsszögni, orrot fújni, amikor a hálóban tartózkodik.

A levegőtisztító berendezés folyamatos használata javasolt

Célszerű a légtisztító készüléket folyamatosan működtetni, olyankor is, amikor Ön nem tartózkodik a helyiségben. Sőt, olyankor a legjobb magas ventilátor fokozaton járatni, hogy igazán hatékonyan meg tudja szűrni a helyiség levegőjét. S amikor Ön is ott van, akkor csak halkan duruzsoljon, anélkül tegye a dolgát, hogy az Önt bármiben is zavarná.

Legalább 3-szoros légcserével kell számolni óránként, ezt fontos szempontként figyelembe kell venni.

Ismerje meg a Bonair aktuális légtisztító választékát és válasszon igényeire szabottan!