A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
A tökéletes otthoni tandoori csirke titka

Van pár dolog az életben, amit mindenkinek meg kellene legalább egyszer tapasztalnia. Először, és meghemperegni a hóban, aztán venni egy forró fürdőt. Meg fogja változtatni az életed, vagy legalább a vérkeringésed.
Nem sokkal van viszont lemaradva a második helyezett: megfigyelni, ahogy a forró tandoor kemence teszi a dolgát. Kevés szebb látvány van, mint nézni, ahogy a masszív, méteres nyársakra húzott nyers, pácolt csirkékből a kemence 900 °C-os poklában negyed óra alatt ínycsiklandó, füstös, omlós grillcsirke válik.
Talán nem is gondolnád, mennyi indiai étterem enged be szívesen a konyhába, ha szépen kéred őket. Az indiai konyha alapvetően fűszer és szósz alapú, de a tandoori csirke különlegességét a konyhatechnikai eljárás adja.
Eredetileg ezekben a kemencékben kizárólag a naan kenyerek sültek, míg anem a XX. század elején egy indiai étteremben eszébe nem jutott a szakácsnyak, hogy “mi lenne, ha csirkéket szúrnék fel ide?” A szakács konyhatörténelmet írt, azóta a legtöbb indiai étterem kínálatában szerepel a tandoori csirke, változó minőségben. Legjobb formájában, szaftos, közepesen fűszeres, és kissé füstös íze van. Mellé egyszerűen sült hagymát és citromkarikákat kínálnak. Egyszerű, tényleg.
Has viszont otthon, a sütőben próbálod elkészíteni, minden esélyed megvan rá, hogy egy ehetetlen szárazfájdalmat tálalj aznap a családnak az áldozataidnak.
A lenti módszerrel viszont fogyasztható, mi több, ízletes tandoori csirke készülhet, otthon is.
1. A csirke előkészítése
Ha nem lett volna ezidáig egyértelmű, nem tandoor kemencében fog készülni a csirkénk, hanem egyszerű grillsütőn.
A kemencébe negyedlni szokták a csirkéket, mi viszont jobban járunk, ha pillangó formájúra alakítjuk. Ehhez egyszerűen csak vágj ki egy darabot a csirke hátából, ezután nyomkodd laposra a húst, hogy eltörjenek a bordák.
A lábakat fordítsd felfelé, hogy a mellkassal egy irányba nézzenek, legyen az egész lapos, és jól forgatható. Érdemes pár fém nyárssal rögzíteni a csirkét ebben a pozícióban.
2. Kell -e pácolni?
Nagyon sokféle tandoori csirke recept létezik, de ami szinte mindegyikben közös, az a joghurtos-citrusos marinád, fokhagymával, gyömbérrel, fűszerekkel ésvalamilyen pirosas ételfestékkel. Utóbbit persze a legtöbb étterem csak szégyenkezve szokta bevallani.
A pácolás ideális időtartama nagyjából 5 óra, ha 6-8 óránál tovább tartod a húst a páclében, a külső rétege ki fog száradni, a belső réteget viszont nem fogja jobban elérni a pác így sem.
Mivel azonban a pác felületi kezelés, jó ötlet lehet növelni ezt a bizonyos felületet. Vagdosd be a húst egy éles késsel!
3. Készen állunk a tandoori csirke megsütésére
Kevés dolog tesz rosszabbat a csirkehúsnak, mint a túlsütés. 62 fok körüli maghőmérséklettel sokkal finomabb lesz, és még így is viszonylag biztonságosnak tekinthető.
A comboknak magasabb hőfokra van szüksége, mert több bennük a kötőszövet, de ez ne ijesszen meg, épp ezért lapítottuk ki a csirkéket a pácolás előtt. ezzel biztosítottuk az egyenletes sütés lehetőségét.
Van azonban még egy probléma a csirke nagy hőfokon való sütésével: a külső rész kiszárad, a belső rész pedig továbbra is nyers marad.
Erre a megoldás az, ha a lehető legkisebb csirkéket vásárolod meg. Nem kell persze naposcsibéket sütnöd, de a fiatal, kisebb testű madarakkal jobban jársz, mint mondjuk egy testes, vén kakassal.
A sütést legjobb, ha maximum hőmérsékleten végzed, nagyjából negyed óra, húsz perc alatt el kell, hogy készüljön az étel.
Jó étvágyat kívánunk hozzá! Tálald naan kenyérrel!
Steba. Elektromos grillek évtizedek óta.