A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Fagyasztás-kisokos

Már az elődeink, de még a nagyijaink is használták a „fagyasztás” módszerét, ezért tették minél hűvösebb helyre az élelmet, pl. pince, kút stb.
A fagyasztás lényege, hogy az ételben fellelhető mikroorganizmusok szaporodását megakadályozzuk. Főleg a gyorsfagyasztással nem sérülnek a vitaminok a zöldségekben és gyümölcsökben. A hagyományos háztartásokban történő fagyasztás során a víz lassan fagy meg az ételekben, így kikristályosodik bennük és roncsolja azok szerkezetét.
Mi az, amit szabad fagyasztanod?
- Félkész és készételek: a félkészen lefagyasztott ételek főzését be kell fejezned, ha elkészült a készétel, akkor ismét fagyaszthatóvá válik, ez az egyetlen kivétel, mely „újrafagyasztható”, pl. leves, főzelék, köret, húsétel, főtt tészta stb.
- Friss hús és húskészítmények
- Zöldség és gyümölcs
- Zöld fűszerek: finomra aprítva jégkockatartóban vagy csokronként tudod eltenni a fagyasztóba, függően attól, hogy mire szeretnéd használni.
- Olajos magvak: a fagyasztással megóvod az avasodástól, pl. dióbél, mandula, mogyoróbél, mák.
- Felvert tojás: héjastól ugyan nem lehet lefagyasztani, de szétválasztva, egyben hagyva vagy felverve semmi akadálya.
- Tejtermékek
- Sütemények: a megsütött élesztős tésztákat, piskótát, linzert, nyers gyúrt tésztákat, rétestésztát fagyaszthatod. Elkészítheted előre a bejglit is, így a fagyasztóban tárolva nem kell megszakadnod Karácsonykor a konyhában.
- Kenyér: szeletelve fagyaszd le, míg a péksüteményeket darabonként. A fagyasztható süteményekkel hasonlóképp tegyél.
Hogyan csomagold, ha fagyasztasz?
Fagyasztás előtt alaposan moss meg minden alapanyagot, hiszen fagyasztás után már nem lesz rálehetőséged. Ha megmostad, akkor az olvasztást követően azonnal neki is állhatsz az étel készítésének. Csöpögtesd le, és csak ezt követően csomagold el.
Az egyik LEGFONTOSABB, hogy minél kevesebb levegő maradjon a becsomagolt élelmiszer mellett és ne érje fény. A legideálisabb a négyszögletű kivitelezés, hiszen így könnyedén befér a mélyhűtőbe (segítség hozzá: dobozban lefagyasztod, majd átteszed egy műanyag zacskóba a már fagyott ételt). A lezárásra használj befőttes gumit, vagy zárható tasakot. Folyékony dolgokat ugyanilyen módon tudunk elcsomagolni. Üvegben nyilván NEM fagyasztunk, remélem ez egyértelmű és tanult reflex mindenki számára, hiszen az széttörik a hőmérséklet változás hatására. Az adagok egy étkezésre elegendőek legyenek, több semmiképp, mert visszafagyasztani TILOS!
!!! Vizesen NE fagyassz, mert jegesedés alakulhat ki a csomagolás alatt !!!
Címkézz, vagy ne címkézz?
Igenis tessék felcímkézni a csomagot, hogy minden családtag tudja mit tart éppen a kezében. Arról nem is beszélve, hogy Te is elfelejtheted, mit is tettél el tavaly. Tüntesd fel a címkén a tartalmat, milyen adag, mikor tetted el.
Felolvasztáshoz…
- NE tedd csomagolatlanul meleg vízbe az olvasztani kívánt húst (a meleg víz kioldja a fehérjét).
- Vedd ki inkább előző nap és tedd a hűtőszekrénybe olvadni a fagyott ételt (pl. hús, készétel).
- Ha levest olvasztasz fel, akkor egy kis víz hozzáadásával a tűzhelyre téve olvaszthatod.
- Mivel nem kell várnod?: virsli, kolbász, zöldborsó, kukorica, zöldbab, zöldségfélék
- Tipp: A szemes gyümölcsöket (pl. málna) tálcán valófagyasztás után tedd egy zacskóba. Kiolvasztáskor szintén tálcán olvaszd ki, így a szép szemek megmaradnak.