LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2006.02.17 12:54

Légúti megbetegedések megelőzése és gyógyítása inhalálással. I.

salvus
Légúti problémák
Szűrés törlése
Légúti megbetegedések megelőzése és gyógyítása inhalálással. I.

A téli időszakban felnőtteknél és gyerekeknél egyaránt gyakoriak a légúti megbetegedések. Ezek gyógyítása a gyógyszeres kezelés mellett -olykor gyógyszerek mellőzése nélkül is Salvus inhaláló kúra alkalmazásával is hatékony lehet.

A Salvus gyógyklima I.

A téli időszakban felnőtteknél és gyerekeknél egyaránt gyakoriak a légúti megbetegedések. Ezek gyógyítása a gyógyszeres kezelés mellett (olykor gyógyszerek mellőzése nélkül is) inhaláló kúrával is hatékony lehet.

Természetes gyógymódok egyike a bükkszéki Salvus víz inhalálása. A Salvus gyulladáscsökkentő hatása ivókúraként már jól ismert. A légutak tisztítására is egyre elterjedtebb, azonban fontos, hogy mekkora szemcseméretre porlasztott ködöt inhalál be a beteg.

Salvus víz porlasztása párásítóval

A párásító berendezések használata a családok körében egyre elterjedtebb, sokan felismerték már, hogy a kiszáradt orr vagy torok a száraz levegő következménye, s panaszaik megszűnnek az optimális páratartalom biztosításával.

A svájci Boneco és Air-O-Swiss párásító készülékeket többféle alkalmazásra fejlesztették ki. Egyes készülékek aromaterápiára is alkalmasak, mások a levegőt is tisztítják. A Boneco ultrahangos hidegpárásítók baktériummentes víztartállyal rendelkeznek, szabályozzák a páraszintet és a páraerősséget.

A vízlágyító patron alkalmazása nélkül alkalmasak e készülékek inhalálásra, melyet a Boneco ultrahang technológia tesz lehetővé. 1 mikron közeli szemcseméretre porlasztja szét a vizet, ez az orvosi inhalátorokhoz hasonló, így a Salvus köd belélegezhető. E készülékek csendesek, ellentétben néhány inhalátor kellemetlen zajával.

BONECO párásító használata Salvus vízzel

Légúti gyulladások enyhítésére SALVUS gyógyvíz Boneco ultrahangos párásítóval való párologtatása is javasolt. Egyrészt a készülék fölé hajolva a kiáramló Salvus pára közvetlen belélegzésével, vagy pedig kis helyiségben a SALVUS vízzel és a Boneco ultrahangos párásítóval ködöt állítunk elő, ezzel sókamrát előidézve.

Salvus sókamra

Orvosi figyelmet igénylő légzőszervi megbetegedésben szenvedők a SALVUS sókamrában végzendő inhalálásról kérjék ki kezelőorvosuk véleményét. A SALVUS víz jótékony hatásairól tájékozódhat a www.salvus.hu weboldalon. A Boneco párásító készülékek alkalmazásával kapcsolatban a forgalmazóhoz fordulhat tanácsért. 

Salvus gyógyklíma II.