2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Medvehagyma krémleves

Az ásványi anyagokban, vitaminokban gazdag medvehagyma íze leginkább a fokhagymáéra emlékeztet, azonban a sokrétű felhasználásával csak kevesen kísérleteznek.
Vákuumzacskóban hetekig frissen tartható, s változatos finomságokat készíthet belőle.
Itt a medvehagyma szezon, kerüljön az asztalra sokféleképpen a zamatos, friss medvehagyma!
A frissen szedett medvehagyma aránylag hosszú ideig zsenge, friss marad, ha vákuumzacskóban tárolja a hűtőben.
Így nem kell pár napon belül minden étkezéshez, fogáshoz medvehagymát fogyasztani, hanem kisebb adagokban a hűtőben vákuumzacskóba zártan tárolhatja.
Vákuumzacskóban tároláshoz használja a STEBA VK 5 vagy Steba VK 6 vákuumfóliázó, vákuumzacskózó készüléket.
Ismerje meg a Bonair aktuális vákumfóliázó készülék és kiegészítő kínálatát!
A zsenge, friss medvehagymából változatos ételeket készíthet, ízesítheti a megszokott receptjeit is vele.
Medvehagyma krémleves
-gluténmentes medvehagyma leves, laktózmentes medvehagyma krém leves
Hozzávalók 4 személyre
- 3 közepes fej burgonya
- só
- 1 csomó medvehagyma
- tejföl
A meghámozott, feldarabolt burgonyákat tegye fel kb 2 liter sós vízben főni.
Kb 20 perc elteltével, villával ellenőrizze, hogy megfőtt-e, ha már a villapróbának megfelelt, akkor vegye le a tűzről,
vegye elő botmixerét (ajánljuk a STEBA MX 21 botmixert, melynek nemesacél hosszú szára mélyebb lábosokban történő pépesítéshez is ideális, illetve e többfunkciós botmixert széleskörűen tudja konyhájában használni, mert 5 cserélhető fejjel rendelkezik)
Aprítsa fel késsel a medvehagymát, szórja bele a főtt krumpliba, majd a botmixerrel pépesítse össze!
Tálalhatja tejföllel, zsemlekockával, levesgyönggyel.
A medvehagyma előnyös élettani hatását akkor tartja meg, ha nyersen fogyasztjuk.
Ezzel a medvehagyma krémlevessel meleg levest fogyaszthat, ám mégis táplálja szervezetét a friss medvehagyma zamatával, vitamin kincseivel.
Laktózmentes tejföl használatával laktózmentes medvehagyma krémlevest fogyaszthat.
A krémleves elkészítéséhez az ajánlottakon kívül még számos praktikus konyhai kisgépet kínálunk.
Ismerje meg a Bonair konyhai kisgép választékát!