A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Medvehagyma krémleves

Az ásványi anyagokban, vitaminokban gazdag medvehagyma íze leginkább a fokhagymáéra emlékeztet, azonban a sokrétű felhasználásával csak kevesen kísérleteznek.
Vákuumzacskóban hetekig frissen tartható, s változatos finomságokat készíthet belőle.
Itt a medvehagyma szezon, kerüljön az asztalra sokféleképpen a zamatos, friss medvehagyma!
A frissen szedett medvehagyma aránylag hosszú ideig zsenge, friss marad, ha vákuumzacskóban tárolja a hűtőben.
Így nem kell pár napon belül minden étkezéshez, fogáshoz medvehagymát fogyasztani, hanem kisebb adagokban a hűtőben vákuumzacskóba zártan tárolhatja.
Vákuumzacskóban tároláshoz használja a STEBA VK 5 vagy Steba VK 6 vákuumfóliázó, vákuumzacskózó készüléket.
Ismerje meg a Bonair aktuális vákumfóliázó készülék és kiegészítő kínálatát!
A zsenge, friss medvehagymából változatos ételeket készíthet, ízesítheti a megszokott receptjeit is vele.
Medvehagyma krémleves
-gluténmentes medvehagyma leves, laktózmentes medvehagyma krém leves
Hozzávalók 4 személyre
- 3 közepes fej burgonya
- só
- 1 csomó medvehagyma
- tejföl
A meghámozott, feldarabolt burgonyákat tegye fel kb 2 liter sós vízben főni.
Kb 20 perc elteltével, villával ellenőrizze, hogy megfőtt-e, ha már a villapróbának megfelelt, akkor vegye le a tűzről,
vegye elő botmixerét (ajánljuk a STEBA MX 21 botmixert, melynek nemesacél hosszú szára mélyebb lábosokban történő pépesítéshez is ideális, illetve e többfunkciós botmixert széleskörűen tudja konyhájában használni, mert 5 cserélhető fejjel rendelkezik)
Aprítsa fel késsel a medvehagymát, szórja bele a főtt krumpliba, majd a botmixerrel pépesítse össze!
Tálalhatja tejföllel, zsemlekockával, levesgyönggyel.
A medvehagyma előnyös élettani hatását akkor tartja meg, ha nyersen fogyasztjuk.
Ezzel a medvehagyma krémlevessel meleg levest fogyaszthat, ám mégis táplálja szervezetét a friss medvehagyma zamatával, vitamin kincseivel.
Laktózmentes tejföl használatával laktózmentes medvehagyma krémlevest fogyaszthat.
A krémleves elkészítéséhez az ajánlottakon kívül még számos praktikus konyhai kisgépet kínálunk.
Ismerje meg a Bonair konyhai kisgép választékát!