2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Gőzsütőben süthető joghurtos leveles tészta

Aakár a húsvéti sonka és a kalács mellé is tálalható
Egy aránylag könnyen elkészíthető, bolgár származású ételt ajánlok, amit hangzása után csak magyarosan Bannyica-nak hívunk, s így készítjük:
Kb 80 dkg FETA sajtot keverjen össze 5 dl natúr joghurrtal és 6 egész tojással.
Bélelje ki leveles tésztával a kisméretű, magas tepsit, majd ezt a tölteléket öntse bele, s a tetejére ismét leveles tészta következik. (mirelit leveles tésztával gyorsíthat)
Gőzsütőben 50-60 percet szoktam sütni, az első fél órában 200C-on gőzben, majd 180C-on légkeveréses sütésen.
Az általunk forgalmazott STEBA gőzsütő ( gőzpároló ) előnye, hogy nem szárítja ki az ételt, s variálható a sütés, gőzölés és a kettő kombinációja.
Amíg még nem rendelkezik ilyennel, addig meglévő sütőjében teheti próbára receptemet.
Mikor van kész? Figyelje, hogy a belső massza ne folyjon szét, s aranyszínű legyen a felső lap.
Jó étvágyat!
Korunkban, a gyorséttermek és zacskós ételek világában fontos lenne, hogy valóban tápláló, vitaminokban gazdag, friss alapanyagokból készült ételeket együnk.
Az egyik legkíméletesebb eljárás, mellyel az étel megőrzi vitamin és ásványi anyag tartalmát, az a párolás.