BonAir webshop

Kérdése van? +3615222210

A bonair ajánlata
BonAir webshop

Kérdése van? +3615222210

  • A bonair ajánlata
    • PÁRÁSÍTÓ
    • LÉGTISZTÍTÓ
    • PÁRAMENTESÍTŐ
    • KLÍMA
    • AROMA DIFFÚZOR
    • VENTILÁTOR
    • ELEKTROMOS FŰTÉS
    • KONYHAI KISGÉPEK
    • KONYHAI ESZKÖZÖK
    • GRILLSÜTŐ
    • OUTLET
    • AKCIÓK
  • MIÉRT A BONAIRT VÁLASSZA?
  • LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
  • KONYHA VILÁGA - RECEPTEK
  • VISZONTELADÓKNAK
  • FIZETÉS, SZÁLLÍTÁS
  • GY.I.K
  • KAPCSOLAT
  1. KONYHA VILÁGA - RECEPTEK
  1. KONYHA VILÁGA - RECEPTEK
Vissza
Kapros szuvidált hal az omlós grillért

Kapros szuvidált hal az omlós grillért

Az omlós, fehér húsú halat miért is kellene még grillezés előtt szuvidálni? Jogos lehet a kérdés. Ám ha ismered már a szuvidálás előnyeit, miszerint az ízek intenzívebbé és harmonikusabbá tudnak válni, a hal kevésbé szárad ki, omlós marad, s erre rászánsz egy kis előkészítési időt, akkor mennyei nyári halsülteket készíthetsz. Lepd meg családtagjait, barátait is!

Hal
Sous vide, szuvidálás
by bonair

Az étel elkészítéséhez nem árt egy kis szuvidált hal. Sorra veszem az ezzel kapcsolatban felmerülő kérdéseket:

1. Mivel vákuumozz?

Vákuumfóliázáshoz vagy vákuumzacskóba csomagoláshoz a

>>> vákuumfóliázó és hegesztő készüléket <<<

javaslom.

2. Vákuumozás után szuvidálás

Használd a STEBA SousVide főző készülékét a szuvidált hal elkészítéséhez! A levákuumozott, ízesített halat tedd a SousVide főzőbe. A hal vastagságától, korától és típusától függően nagyjából 2-5 órás szuvidálást javasolok, 56-60°C hőmérsékleten.

A példa kedvéért egy 3 cm vastag halszeletet 57,5°C hőmérsékleten, 2 órán át szuvidálj.

vákuumtasak

3. Melyik Sous Vide főzőt válaszd?

Ez már csakis rajtad múlik! Néhány támpontot azért adok, amit tanácsadóként én is mindig megkérdezek, ha valaki érdeklődik a sous-vide gépek iránt:

    • Milyen gyakran szeretnél szuvidálni?
    • Mennyire profi megoldást keresel?
    • Mennyit vagy hajlandó rákölteni a készülékre?

Válassz a háztartási, félprofi és profi SousVide főző kínálatból az oldalon, vagy kérj segítséget a +36 30 688-2041 telefonszámon!

4. Mit a teendő a szuvidált hallal?

Olajos papírtörlővel töröld át az elektromos grill felületét. Forrósítsd fel a grillt, és süsd át kevés olajon a hal mindkét oldalát 2-3 percig. A sütés idejét befolyásolja a hal vastagsága. Akkor jársz a legjobban, ha a vákuumzacskóba már fűszereezve tetted el a halat, ha nem, akkor sütésnél ízesítsd sóval, borssal. Tálald zöldség ágyon, salátával, kapormártással vagy lime szósszal.saláta


+ 1 tipp: Mit tegyél a vákuumzacskóba? Ha szereted a kaprot, akkor a kifilézett hal mellé dobj be 1-2 kaporágat a vákuumzacskóba, önts rá egy csepp olívaolajat, majd fóliahegesztő segítségével vákuumold le! Természeretesen a kapor helyett más zöldfűszert, grill fűszerkeveréket, fokhagymát és egyéb ételízesítőt is használhatsz.

5. Mi legyen a maradék hallal?

Ha nem minden előkészített, szuvidált hal kerül fogyasztásra, akkor hagyd a vákuumzacskóban, hirtelen sokkold le egy jégfürdőben, majd tedd a mélyhűtőbe. Fagyasztás után bármikor előveheted és kisütheted, az ízén mit sem változtat. ????

  
Steba. Elektromos grillek évtizedek óta.
Vissza
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
  •  

  • Csak kipróbálná?
  • Írja meg véleményét nekünk!
  • JKM-hírlevél feliratkozás
  • Receptek
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Elállás
  • Szerzői jogok
  • Jótállási tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
  • Hírek
  • Rólunk
BONAIR BG Kft.
  • 1105 Budapest Kőrösi Csoma Sándor út 43-51.
  • +3615222210
  • online@bonair.hu
  •  

  • Nyitvatartás
  • Állás-karrier
  • Viszonteladóknak
  • Szaktanácsadás
  • Elégedettségi garancia
  • Szerviz- hibabejelentés
  • Gyakori kérdések
  • Blog, cikkek
  • Copyright © 2022 Bonair-BG Kft.
  • facebook

  • Instagram

Jó Közérzet Magazin

Cégünk, a Bonair a honfitársaink közérzetének javítását tűzte ki célul, igyekszünk sokat tenni ezért.

 

Érdekel
Feliratkozás
simplepay_hu_v2
cib
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  • PÁRÁSÍTÓ
  • LÉGTISZTÍTÓ
  • PÁRAMENTESÍTŐ
  • KLÍMA
  • AROMA DIFFÚZOR
  • VENTILÁTOR
  • ELEKTROMOS FŰTÉS
  • KONYHAI KISGÉPEK
  • KONYHAI ESZKÖZÖK
  • GRILLSÜTŐ
  • OUTLET
  • AKCIÓK
  • MIÉRT A BONAIRT VÁLASSZA?
  • LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
  • KONYHA VILÁGA - RECEPTEK
  • VISZONTELADÓKNAK
  • FIZETÉS, SZÁLLÍTÁS
  • GY.I.K
  • KAPCSOLAT
Belépés visszatérő, regisztrált vásárlóknak
Regisztráció új vásárlóknak
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
A működéshez szükséges cookie-k döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.
A marketing cookie-kat a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára (pl. Google Ads, Facebook Ads), valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat.
Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai cookie-k segítenek a weboldal tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók a weboldallal.
A személyre szabáshoz használt cookie-k segítségével olyan információkat tudunk megjegyezni, amelyek megváltoztatják a weboldal magatartását, illetve kinézetét.