A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Kapros szuvidált hal az omlós grillért

Az omlós, fehér húsú halat miért is kellene még grillezés előtt szuvidálni? Jogos lehet a kérdés. Ám ha ismered már a szuvidálás előnyeit, miszerint az ízek intenzívebbé és harmonikusabbá tudnak válni, a hal kevésbé szárad ki, omlós marad, s erre rászánsz egy kis előkészítési időt, akkor mennyei nyári halsülteket készíthetsz. Lepd meg családtagjait, barátait is!
Az étel elkészítéséhez nem árt egy kis szuvidált hal. Sorra veszem az ezzel kapcsolatban felmerülő kérdéseket:
1. Mivel vákuumozz?
Vákuumfóliázáshoz vagy vákuumzacskóba csomagoláshoz a
>>> vákuumfóliázó és hegesztő készüléket <<<
javaslom.
2. Vákuumozás után szuvidálás
Használd a STEBA SousVide főző készülékét a szuvidált hal elkészítéséhez! A levákuumozott, ízesített halat tedd a SousVide főzőbe. A hal vastagságától, korától és típusától függően nagyjából 2-5 órás szuvidálást javasolok, 56-60°C hőmérsékleten.
A példa kedvéért egy 3 cm vastag halszeletet 57,5°C hőmérsékleten, 2 órán át szuvidálj.
3. Melyik Sous Vide főzőt válaszd?
Ez már csakis rajtad múlik! Néhány támpontot azért adok, amit tanácsadóként én is mindig megkérdezek, ha valaki érdeklődik a sous-vide gépek iránt:
- Milyen gyakran szeretnél szuvidálni?
- Mennyire profi megoldást keresel?
- Mennyit vagy hajlandó rákölteni a készülékre?
Válassz a háztartási, félprofi és profi SousVide főző kínálatból az oldalon, vagy kérj segítséget a +36 30 688-2041 telefonszámon!
4. Mit a teendő a szuvidált hallal?
Olajos papírtörlővel töröld át az elektromos grill felületét. Forrósítsd fel a grillt, és süsd át kevés olajon a hal mindkét oldalát 2-3 percig. A sütés idejét befolyásolja a hal vastagsága. Akkor jársz a legjobban, ha a vákuumzacskóba már fűszereezve tetted el a halat, ha nem, akkor sütésnél ízesítsd sóval, borssal. Tálald zöldség ágyon, salátával, kapormártással vagy lime szósszal.
+ 1 tipp: Mit tegyél a vákuumzacskóba? Ha szereted a kaprot, akkor a kifilézett hal mellé dobj be 1-2 kaporágat a vákuumzacskóba, önts rá egy csepp olívaolajat, majd fóliahegesztő segítségével vákuumold le! Természeretesen a kapor helyett más zöldfűszert, grill fűszerkeveréket, fokhagymát és egyéb ételízesítőt is használhatsz.
5. Mi legyen a maradék hallal?
Ha nem minden előkészített, szuvidált hal kerül fogyasztásra, akkor hagyd a vákuumzacskóban, hirtelen sokkold le egy jégfürdőben, majd tedd a mélyhűtőbe. Fagyasztás után bármikor előveheted és kisütheted, az ízén mit sem változtat. ????
Steba. Elektromos grillek évtizedek óta.