Konyha világa - Receptek

Bárány
Csirke
Édesség
Elektromos grillsütő
Gluténmentes
Hal
Keleti konyha
Marha
Raclette
Sertés
Sous vide, szuvidálás
Steak
Szósz, pác, marinád
Vega
Szűrés törlése

Szívesen készítesz otthon Te is kacsamellet, ám az elkészítési móddal nem vagy igazán tisztában? Mindig azon morfondírozol, hogy vajon a nagyinak mitől vált olyan omlóssá és puhává? Akkor most átadom a titok kulcsát. GYERE ÉS OLVASS! ????

A bolti felvágottak hírhedtek a sok furcsa adalékanyagról, a hozzávalók spórolós használatáról, a sok hozzáadott vízről. A minőségi termékek ritkák és rendszerint nagyon drágák.

A szuvidolás, szuvidálás új fogalmak, konyhatechnológiai eljárást takarnak. Vákuumban tartott alapanyag kerül 60°C körüli egyenletesen meleg vízfürdőbe, majd ezt követően lehet hirtelen átsütni, grillezni. Feltétlenül úgy kell rá tekinteni, mint egy előkészítési, előfőzési eljárás.

Az alapanyagok hőkezelése, ám még átsütést igényelnek. Az új konyhatechnológia Nyugat-Európában már nagyon népszerű, s a vendéglátóipari, éttermi szuvidálás után otthoni SousVide készülékek is megjelentek.

Beszállítónk, a német STEBA gyár választéka is kínál SousVide főző edényeket, szuvidáló készüléket.

Illetve a szuvidáláshoz kapcsolódik a vákumfóliázás, az ételek vákumozása, amire a STEBA vákumfóliázó gépek alkalmasak. Kibővült STEBA konyhai kisgép választékot kínál már Önnek cégünk, a Bonair, így háztartását hasznos és praktikus eszközökkel szerelheti fel.

Az egészséges ételkészítés eszközeinek tárházával találkozhat már itt a Bonair webáruházban is.

Ismerje meg őket és olvasson most az újabb ételkészítési eljárásról, a szuvidálásról.

Az omlós, fehér húsú halat miért is kellene még grillezés előtt szuvidálni? Jogos lehet a kérdés. Ám ha ismered már a szuvidálás előnyeit, miszerint az ízek intenzívebbé és harmonikusabbá tudnak válni, a hal kevésbé szárad ki, omlós marad, s erre rászánsz egy kis előkészítési időt, akkor mennyei nyári halsülteket készíthetsz. Lepd meg családtagjait, barátait is!

Szívesen készítesz otthon Te is különlegesebb ételt, mint például libcombot, ám az elkészítési móddal nem vagy igazán tisztában? Mindig azon morfondírozol, hogy vajon a nagyinak mitől vált olyan omlóssá és puhává? Akkor most átadom a titok kulcsát. GYERE ÉS OLVASS! ????