A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Grillezett szuvidált főfogás

Szívesen készítesz otthon Te is különlegesebb ételt, mint például libcombot, ám az elkészítési móddal nem vagy igazán tisztában? Mindig azon morfondírozol, hogy vajon a nagyinak mitől vált olyan omlóssá és puhává? Akkor most átadom a titok kulcsát. GYERE ÉS OLVASS! ????
Az omlós, puha és finom libacomb elkészítése nem ördöngősség, kiváltképp, ha a combokat vákuumzacskóba tudod helyezni, és rendelkezel egy SousVide főzővel, amiben előmelegítheted és előkészítheted a libacombokat a grillezéshez. A szuvidolás, mint konyhatechnológiai eljárás egyre népszerűbb az ínyenc hobbiszakácsok, háztartások számára is. Neked sem hiányozhat otthonodból:
Társa lehet egy jó bor most méginkább, hiszen szüret van. ????
Készítsünk grillezett szuvidolt libacombot egyszerűen!
Hozzávalók:
- 1 liba alsó combja / fő
- 0,5 ek. libazsír / fő
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1 csokor kakukkfű
- barna cukor
- só
Így tedd el a libacombot a fagyasztóba
A libacombokat kb. 4 órára 7% só és 3% barnacukor oldatba áztatjuk be. Ezt követően töröld szárazra a húsokat. Keverd össze a libazsírt, az áttört fokhagymát, az apróra vágott kakukkfűt és kend rá a libacombokra. Mehet a vákuumzacskóba és a fagyasztóba egy tökéletesebb alkalomra eltéve.
SousVide – a tökéletes grillezett libacomb érdekében
A vákuumozott libacombokat helyezd a SousVide főzőbe egy kis vízfürdőre. 67°C hőmérsékleten 8-12 órán át tartsd a SousVide főzőben, a meleg vízben stabil hőmérsékleten.
A vákuum alatti hőkezelést, konfitálást követően a libacombokat grillen süsd át, míg a bőre ropogós és aranybarna nem lesz. Tádá… már kész is a legistenibb grillezett libacomb, amit valaha ettél. ????
A szuvidálás lényege!
A szuvidolásnál nagyon fontos az állandó hőmérséklet, a SousVide főzők ezért tartják a beállított előfőzési hőmérsékletet. Egy kis segítség, hogy milyen SousVide főző készüléket válassz: