A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Beszámoló a királyi grillpartiról

Ügyfeleinknek lehetőséget biztosítottunk, hogy egy királyi grillpartin vegyenek részt velünk Budapesten, a Római-parton. Miért királyi grillparti a titulusa a rendezvényünknek?
Mert a grillezés volt a főszerepben, a német STEBA elektromos grilleken sütöttünk különféle fenséges, egyáltalán nem szokványos étkeket. A közönséggel közösen történt az előkészítés, elsajátíthattuk a grill fortélyokat. Ugyanis volt egy sztárvendégünk, aki szakácsmesteri tudományába beavatott minket.
Csodás időjárás, különleges, ám elektromos grillen otthon is elkészíthető érdekes ételek és egy fantasztikus és éhes csapat verbuválódott össze. Akik még soha nem találkoztak, nem ismerték egymást, azok sem feszengtek, mert az egész grillpartinak megvolt a kötetlen hangulata, s a grillkirály, illetve mi, a Bonair részéről igyekeztünk mindent megtenni annak érdekében, hogy egy hasznos és kellemes este legyen, jó emlék a résztvevők számára.
Német grillkirály Budapesten a Bonair szervezésében
A július 17-i grillpartin, úgy gondoljuk, minden remekül sikerült! A Duna part, a német Frank Huhnke szaktudása + egy fantasztikus, kb 50 fős társaság, és természetesen a művészi, mennyei grillételek!
Varázslatos volt a királyi grillparti, melyet július 17-én, a Római parton tartottunk idilli környezetben, a Duna látványával.
Grillezés közben tanulva mulattunk
Nagyszerű társaság jött össze, és Frank Huhnke német grillmestertől rengeteget tanulhattunk, az elektromos grill készülékekről, a STEBA grilleken történő grillezésről!
Készültek érdekesebbnél érdekesebb, izgalmas fogások, melyeket Frank útmutatásai alapján készítettek elő, és grilleztek meg a kedves Vendégeink.
A tengernyi pozitív visszajelzés kellő bizonyíték nekünk arra, hogy mindenki jól érezte magát! :)
Magyar puszta világát idézte a Puszta Braten
Frank első fogása tiszteletünkre, a magyar íz-világú Puszta Braten volt. Ez a különlegesen fűszerezett, hatalmas hús, 6 órán át sült a STEBA grillen! A BBQ sütés technikája kapcsán is kaptunk remek tippeket, ötleteket. A hosszú sütési eljárás miatt ennek a fedeles álló grill forró levegő zónájában készült fenséges sültnek elkészítésében a grillezős csapat nem tudott aktívan részt venni, ám a magyaros sült elfogyasztása már kellemes feladat volt.
Zöldekkel tűzdelt, látványos és nem szokványos grill ételek
A Puszta Braten elfogyasztása után, nekiláthattunk a művészi ételek elkészítéséhez. A rozmaringra fűzött garnéla, a cukkíni nyalóka, a hagyma vitorlás, vagy az újhagymára tekert bacon, alatta a finom husival, mind olyan ételek voltak küllemre és ízre is, melyet általában az ember főzőműsorokban, chef magzinokban lát.
Művészi ételek, melyeket sokszor meg sem próbálunk otthon elkészíteni.
Most, nagyon sokan megtapasztalhatták, hogy valójában, a sokszor bizarr küllemű ételek, mennyire egyszerűen elkészíthetők, és mennyire fenségesek.
Elektromos grillen sült cornflakes csirkemell sem maradt el
Mindenki kedvence volt, a natúr csirkemell, mely a mézes meglocsolás után, hagyományos kukoricapehelybe tekerve, alaposan grillezve izgatta az ízlelőbimbókat, illetve a bacon szalonnás tortillába tekert spenótos lazac friss, fenséges ízvilága.
STEBA elektromos grill sütéshez is és ajándékba is
A királyi lakoma után még az est fénypontja, az ajándékosztás volt, melyen STEBA napozógyékények, és a fő-és különdíjként, egy STEBA VG120, és egy STEBA VG200 került kisorsolásra.
Ezúton is gratulálunk nyerteseinknek!
Ha kedvet kapott volna egy STEBA elektromos grill vásárlására vagy kérdése merült fel, hívjon minket, vagy látogasson el bemutatótermünkbe, ahol meg is mutathatjuk, az asztali, álló, raclette, barbeque grilleket!
Nézze meg a Bonair grillsütő választékát
Kellemes grill partikat kívánunk, további szép nyarat!
Bonair BG Kft. csapata