Kedvenc receptjeink
by bonair
2012.08.02 17:40

Beszámoló a királyi grillpartiról

Beszámoló a királyi grillpartiról

Ügyfeleinknek lehetőséget biztosítottunk, hogy egy királyi grillpartin vegyenek részt velünk Budapesten, a Római-parton. Miért királyi grillparti a titulusa a rendezvényünknek?

Mert a grillezés volt a főszerepben, a német STEBA elektromos grilleken sütöttünk különféle fenséges, egyáltalán nem szokványos étkeket. A közönséggel közösen történt az előkészítés, elsajátíthattuk a grill fortélyokat. Ugyanis volt egy sztárvendégünk, aki szakácsmesteri tudományába beavatott minket.

Csodás időjárás, különleges, ám elektromos grillen otthon is elkészíthető érdekes ételek és egy fantasztikus és éhes csapat verbuválódott össze. Akik még soha nem találkoztak, nem ismerték egymást, azok sem feszengtek, mert az egész grillpartinak megvolt a kötetlen hangulata, s a grillkirály, illetve mi, a Bonair részéről igyekeztünk mindent megtenni annak érdekében, hogy egy hasznos és kellemes este legyen, jó emlék a résztvevők számára.

Német grillkirály Budapesten a Bonair szervezésében

A július 17-i grillpartin, úgy gondoljuk, minden remekül sikerült! A Duna part, a német Frank Huhnke szaktudása + egy fantasztikus, kb 50 fős társaság, és természetesen a művészi, mennyei grillételek!

Varázslatos volt a királyi grillparti, melyet július 17-én, a Római parton tartottunk idilli környezetben, a Duna látványával.

Grillezés közben tanulva mulattunk

Nagyszerű társaság jött össze, és Frank Huhnke német grillmestertől rengeteget tanulhattunk, az elektromos grill készülékekről, a STEBA grilleken történő grillezésről!

Készültek érdekesebbnél érdekesebb, izgalmas fogások, melyeket Frank útmutatásai alapján készítettek elő, és grilleztek meg a kedves Vendégeink.

A tengernyi pozitív visszajelzés kellő bizonyíték nekünk arra, hogy mindenki jól érezte magát! :)

Magyar puszta világát idézte a Puszta Braten

Frank első fogása tiszteletünkre, a magyar íz-világú Puszta Braten volt. Ez a különlegesen fűszerezett, hatalmas hús, 6 órán át sült a STEBA grillen! A BBQ sütés technikája kapcsán is kaptunk remek tippeket, ötleteket. A hosszú sütési eljárás miatt ennek a fedeles álló grill forró levegő zónájában készült fenséges sültnek elkészítésében a grillezős csapat nem tudott aktívan részt venni, ám a magyaros sült elfogyasztása már kellemes feladat volt.

Zöldekkel tűzdelt, látványos és nem szokványos grill ételek

A Puszta Braten elfogyasztása után, nekiláthattunk a művészi ételek elkészítéséhez. A rozmaringra fűzött garnéla, a cukkíni nyalóka, a hagyma vitorlás, vagy az újhagymára tekert bacon, alatta a finom husival, mind olyan ételek voltak küllemre és ízre is, melyet általában az ember főzőműsorokban, chef magzinokban lát.

Művészi ételek, melyeket sokszor meg sem próbálunk otthon elkészíteni.

Most, nagyon sokan megtapasztalhatták, hogy valójában, a sokszor bizarr küllemű ételek, mennyire egyszerűen elkészíthetők, és mennyire fenségesek.

Elektromos grillen sült cornflakes csirkemell sem maradt el

Mindenki kedvence volt, a natúr csirkemell, mely a mézes meglocsolás után, hagyományos kukoricapehelybe tekerve, alaposan grillezve izgatta az ízlelőbimbókat, illetve a bacon szalonnás tortillába tekert spenótos lazac friss, fenséges ízvilága.

STEBA elektromos grill sütéshez is és ajándékba is

A királyi lakoma után még az est fénypontja, az ajándékosztás volt, melyen STEBA napozógyékények, és a fő-és különdíjként, egy STEBA VG120, és egy STEBA VG200 került kisorsolásra.

Ezúton is gratulálunk nyerteseinknek!

Ha kedvet kapott volna egy STEBA elektromos grill vásárlására vagy kérdése merült fel, hívjon minket, vagy látogasson el bemutatótermünkbe, ahol meg is mutathatjuk, az asztali, álló, raclette, barbeque grilleket!

Nézze meg a Bonair grillsütő választékát

Kellemes grill partikat kívánunk, további szép nyarat!


Bonair BG Kft. csapata