A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Grill az asztalon : Márciusi gyors vacsorák, ebédek

Az rendben, hogy március van, de miért is emlegetjük ilyen kiemelten a márciusi vacsora, ebéd témát?
Ugyanis a köztudatban az van, hogy grillezni nyáron szokás, én viszont már most javaslom a grill készülék használatát. Hiába, még várni kell a nyárra, de a grillezésre egyáltalán nem szükséges.
Télen-nyáron grillezés, grill ételek sora készülhet az otthonában, ha van egy praktikus STEBA asztali grill készüléke.
Az elektromos grill gyors és hasznos segítség a konyhában egy-egy ízletes fogás elkészítésénél.
Ha vacsora, akkor is lehet szélesebb az alapanyag repertoár, amit megsüt. Ha ebéd, akkor a főétel után talán egy mennyei desszert is dukál.
Gondolta volna, hogy készülhet a desszert grillen?
A grillezés mint örömteli ételkészítés
Az alábbi összeállítással további örömet szeretnék adni azoknak, akiknek az evés öröm, illetve azoknak, akiknek kevés az idejük, s mégis sikerélményt szeretnének, ha a családjuknak, vendégeknek valami finomat szeretnének tálalni.
Elektromos grill a konyhában télen-nyáron, tavasszal
Bármilyen az időjárás is kint a szabadban, a konyhában az ételkészítéshez egy jó elektromos grill bármikor -időjárástól függetlenül – bevethető.
Gyorsan elkészíthető étel recept a vágya?
Kapja elő az otthon fellelhető hozzávalókat, s tegye grillre.
Adunk most néhány tippet, milyen gyors ebéd menüt készítsen el, a grillezés a kedvencévé válhat, ha még eddig nem volt az.
Az alábbi receptek rövid idő alatt elkészíthetők. S mivel a fejekben leginkább úgy él, hogy grillezni nyáron szokás, ám gyors és hasznos segítség a konyhában egy-egy ízletes fogás elkészítésénél.
Grillezett csirkemell salátaágyon
4 személyre kb fél kg csirkemellet vágjon laposabb csíkokra vagy szeletekre.
1 zacskó saláta keveréket készítsen elő
Már sok hipermarket hűtőpolcán elérhető a jégsaláta vagy endívia saláta, illetve saláta mix keverék. Egy zacskó salátát ízesítsen kedvére (ecettel, olajjal, balzsamecettel, cézár vagy ezer sziget saláta öntettel, ahogy tetszik)
1,5 dl oliva olajat keverjen össze 1 evőkanál Kotányi Classic grill fűszerkeverékkel, s a csirkemelleket kenje meg vagy forgassa meg ebben az ízesített olajban!
Előmelegített kontakt grill vagy asztali grill készülékén - ehhez ajánljuk a
STEBA elektromos grill sütő készülékeket - kb 15 perc alatt 4-es fokozaton süsse át.
A zsiradék kisül, lecsöpög a zsírgyűjtő tartályba, ezáltal az egészséges étkezéshez is közelítünk, s a csirkemell mégsem lesz száraz, rágós. Próbálja ki!
Süthet hozzá zöldséget, krumplit is, illetve az alábbi hagyma tálat is elkészítheti köretként.
Grillezett húsokhoz némi ráadás vagy pl. burgonya köret mellé ajánljuk
Hagyma vegyestál:
Azt hiszem nem állítunk valótlant mikor azt mondjuk, hogy a magyarok igen szeretik a hagymát, bármi módon legyen is elkészítve. A grillezés egyszerű elkészítést garantál, ám a végeredmény annál fenségesebb!
- 1-1,5 kg hagyma vegyesen (vöröshagyma, gyöngyhagyma, póréhagyma, mogyoróhagyma, fokhagyma)
- ½ csésze extraszűz olívaolaj
- só, őrölt fekete bors
A mázhoz:
- 1 csésze balzsamecet
- 3 ek. méz
- 2 ek. cukor
- 1 ek. szójamártás
A nagyobb vöröshagymákat tisztítsuk meg, vágjuk négybe és húzzuk nyársra vagy hurkapálcikára. Az apróbb hagymákat megpucolva, egészben fűzzük fel. A fokhagymát vágjuk el héjastul keresztben, a gerezdeket tisztítsuk meg és fűzzük fogpiszkálóra vagy vékony nyársra.
A nagyobb vöröshagymákat vagy mogyoróhagymákat kenjük meg olajjal, a többit olaj nélkül grillezzük. Ízesítsük sóval és borssal.
Kapcsoljuk be az elektromos grillt, picit megolajozhatjuk a sütőfelületet is. Oldalanként kb. 4-8 percig süssük.
Míg sül a hagyma, elkészíthetjük a mázt. Tegyük a hozzávalókat egy vastag fenekű lábosba és forraljuk fel.
Lassan főzzük, míg szirupos nem lesz (kb. 6-8 perc). Hűlés közben tovább fog sűrűsödni.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Ugye, hogy rövid idő az elkészítése?
No és mi a helyzet a desszerttel?
Desszert grillen: grillezett ananász
Grillezni nem csak húst vagy zöldséget, hanem gyümölcsöt is lehet, melyből igazán különleges desszert készíthető!
Törölje át papírtörlővel a hús és hagyma sütése után az elektromos grill felületét!
Készítse elő az ananászt grillezésre.
- Grillezett ananász hozzávalói:
- 1 nagyobb ananász
- 1 doboz kókusztej
- 15 dkg porcukor
- 1 teáskanál fahéj
- friss mentalevél
- tejszínhab vagy vanília fagylalt
Elkészítés:
Az ananász mindkét végét levágjuk, majd felállítva hosszú csíkokban az oldalán lévő gyümölcshéjat is eltávolítjuk. Egy centis szeletekre szeljük, és gyümölcsmagozóval kivájjuk a gyümölcs közepén lévő rostos részt.
A dobozban lévő kókusztejet felhasználás előtt alaposan felrázzuk, és egy tálba öntjük.
A cukrot egy másik tálba tesszük, és összekeverjük a fahéjjal. Az ananászkarikák mindkét oldalát kókusztejbe mártjuk, majd fahéjas cukorban megforgatjuk és a szeleteket a grill-lapra fektetjük.
Addig grillezzük, míg a karikák gusztusosan megpirulnak. A 4-5 perc alatt elkészült ananászszeleteket tányérra szedjük, és mentalevélkével díszítve, vaníliafagylalttal vagy tejszínhabbal kínáljuk.
Hidegen és melegen egyaránt nagyon finom desszert!
Nem kell sokat mókolni a konyhában, s mégis zamatos ínyenc ételek készülhetnek el.
Akár a család, akár a vendégek számára tálalja, biztosra veheti, hogy dicséretre számíthat.
Ha még hiányzik a háztartásából egy jó elektromos grill készülék, akkor nézzen körül és válasszon a