A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Medvehagymás juhtúrós rakott krumpli

Sokak számára nagy kérdés, hogy mihez használja fel a piacon vásárolt vagy kirándulásról hozott medvehagymát.
Készíthet például gluténmentes medvehagyma krémlevest (megtalálja itt a Bonair recepttárában) illetve ma a medvehagymás-juhtúrós zöldséges rakott krumpli elkészítését javasoljuk.
A medvehagymának közismerten jótékony hatása van az egészségünkre, ám nyersen azért limitált mennyiséget bírunk megenni belőle.
A jótékony hatását igazából frissen fogyasztva fejti ki, ezért javasoljuk, hogy meleg étel kiegészítőjeként is használja fel a medvehagymát. Ételei tetejét szórja meg friss medvehagyma csíkokkal!
Piros-fehér -zöld étel nemzeti ünnepünkre
A márciusi nemzeti ünnepünk alkalmából a konyhánkban is köszönjön vissza a nemzeti szín, emiatt kerestem piros-fehér zöld színeket a zöldségek között. A friss medvehagyma volt az apropó, s most túróval, juhtúróval ízesített főtt burgonya szeleteken kapott melegágyat. A nemzeti színt egy piros kalifornia paprika töltötte ki.
A tavaszi üde medvehagyma a konyhánkban is üde, friss illatot áraszt. Érdemes a már megszokott ételek ízvilágát kicsit felturbózni vele, vagy pedig új fogásokat kitalálni.
A népi gyógyászatban bizonyított gyógyhatása főként nyersen érvényesül, ám főtt ételek méltó kiegészítője lehet.
A medvehagymás-juhtúrós rakott krumpli hozzávalói:
(4-6 fő részére)
- 6 db nagy méretű burgonya
- 1 db piros kaliforniai paprika
- 10 dkg juhtúró
- 25 dkg tehéntúró
- 2 dl tejföl
- 2 csokor medvehagyma – apróra vágva
- só
- bors
- 1 kávéskanál kókuszzsír vagy vaj, olaj
- 10 dkg sajt / darált mozzarella/
Előkészítés
A burgonyát héjában vagy héj nélkül sós vízben főzze meg.
A megfőtt, héj nélküli burgonyákat szeletelje fel kb 1 cm vastagságúra, s helyezze kizsírozott (pl. kókuszzsírral kikent) hőálló tálba.
Egy külön tálban keverje össze a kétféle túrót, ízesítse sóval, lazítsa a tejföllel, s keverje közé az apróra vágott friss medvehagyma leveleket.
A rakott krumpli rétegezése
A kizsírozott tálban a krumplikarikákra kenjen rá egy réteget a medvehagymás-túrós krémből, majd szórja meg kaliforniai paprika darabokkal. Ezt kövesse még egy réteg felkarikázott burgonya, s aztán újra a medvehagymás túrós kence, s vágjon a tetejére három körszelet kaliforniai paprikát, s szórja meg a darált mozzarellával (vagy más sajttal).
A medvehagymás rakott krumpli sütése
Akár gázsütőt, akár villanysütőt használ, melegítse elő kb 180°C hőmérsékletre, mielőtt a megrakott tálat behelyezné.
A sütéshez jó szolgálatot tehet a STEBA minisütők, kompakt sütők egyike (pl STEBA KB 28 típus).
Remek segítség a konyhában egy gőzsütő készülék, melyet szintén a STEBA szabadonálló sütő kínálatából ismerhet meg.
Az üvegbetétes sütőajtón meggyőződhet arról, hogy mi történik a sütő belsejében.
A túrós krumpli forr, izzik a medvehagymával az ízek összeérnek, s a rakott tál tetején a sajttól kb fél óra alatt aranybarnává válik a finom főétel.
Tálalás
A rakott krumplit friss medvehagyma levelekkel is tálalhatja.
A nemzeti színünk kreatívabb megjelenítése kedvéért akár még piros paprika krémmel is ízesítheti, csinosíthatja ezt a piros-fehér-zöld zöldségételt.
A medvehagyma jótékony hatása az egészségére
A medvehagyma jótékony hatásáról a népgyógyászat, természet gyógyászat már régóta beszámol.
A medvehagyma Jól ismert hatásai közül néhány:
- vérnyomás csökkentő
- étvágyjavító
- seb hegesedését gyorsítja
- vese és vértisztító
- memória javító
- koleszterin szint csökkentő
- bélféregűző
- gyomor-bélrendszer tisztító
Ismerje meg a friss medvehagyma hagymás -enyhén csípős- zamatát, s támogassa egészségét!
Használjon az ételei elkészítéséhez praktikus konyhai kisgépeket a Bonair választékából!