A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Sós gofri a Húsvéti asztalra

A hétvégi sonka és tojás mellé gofri recepteket ajánlunk még Önnek.
Evett már almás-sajtos vagy avokádós gofrit? Nem elég csábító a sós íz, inkább édesre vágyik?
A húsvéti édesség is készülhet Cloer gofrisütő használatával. Tálaljon a sós gofri után édeset.
Édes gofri gyanánt a zamatos mandulás gofri receptünket ajánljuk e jeles alkalomra.
Kétféle sós gofri tészta közül válassza, amelyik Önnek szimpatikusabb, vagy megvannak hozzá a hozzávalói. Ám ha kicsit villantani akar, akkor készítse el mindkét sós gofri tésztát, mert az újdonság varázsa könnyen elbűvöli a vendégeit, s gyorsan eltűnnek a tálról a szögletes gofri vagy szív formájú gofri alapok.
Almás-sajtos gofri
Hozzávalók:
- 20 dkg reszelt sajt,
- 2 alma, 15 dkg vaj,
- 25 dkg liszt,
- ½ teáskanál sütőpor,
- 5 dl tej,
- 4 tojás,
- 25 dkg túró,
- 2 evőkanál vágott snidling
- 1 kávéskaná só, kis csipet cukor
Elkészítés:
Az almát megmossuk, húsát apró kockákra vágjuk. Az almakockákat 1 ek. vajban 2-3 percig pároljuk. Hagyjuk kihűlni.
A maradék vajat felolvasztjuk. A lisztet összekeverjük a sütőporral és egy csipet sóval. Hozzáadjuk a tejet, a tojásokat, és simára keverjük. Végül a folyékony vajat és a sajtot is beledolgozzuk.
A túrót áttörjük, összekeverjük az almával, sóval, borssal és a snidlinggel ízesítjük.
A gofrisütőt előmelegítjük, megkenjük vajjal, és adagonként kisütjük a gofrikat.
Az almás túróval kínáljuk.
Ennek a sós gofritésztának az elkészítéséhez választhatja a Cloer belga gofrisütő készülékét, mellyel szögletes gofri lesz a végeredmény. Vagy kedve szerint egy szív formájú gofri is lehet, picit laposabb lesz a tésztája, ám ugyanúgy ropogós gofri, ha még forrón rácsra teszi ki hűlni.
Avokádós gofri
Egy nem édes alapgofritésztát készítsen sós gofritészta gyanánt.
Például az alábbi hozzávalókból keverjen ki gofritésztát:
- 15 dkg vaj vagy margarin,
- 4 tojás,
- 25 dkg liszt,
- 1 teáskanál sütőpor,
- ¼ l langyos víz
- nagy csipet só,
- kis csipet cukor
Elkészítés:
Válassza szét a tojásokat!
A lágy vajat keverje habosra, dolgozza bele a csipet cukrot és a tojások sárgáját.
Majd szitálja bele a sütőporral elegyített lisztet, lazítsa a tészta állagát langyos vízzel.
Sózza meg, keverje jó alaposan el a tésztát (ideális kézi mixert, konyhai robotgépet használni hozzá)
Ezt követően pedig a felvert tojásfehérje habját (melyet picit megsózott) lazán keverje el a tésztával.
A Cloer gofrisütőt melegítse fel. Vajjal vagy olajjal kenje be a gofrisütő lapját. Vigyázzon, hogy a vaj a forró sütőlapra NE égjen oda!
Süsse ki a gofritésztát a cloer gofrisütő segítségével.
A roppanós gofri tészta titka:
a gofrisütő közelébe tegyen egy grill rácsot, melyre szellőzni tegye ki még forrón a gofrikat.
A fogyasztáshoz kenje a gofrira avokádó krémet!
Avokádó krém készítése:
A már puha, gusztusos zöld avokádó húsát villával törje össze, fúszerezze sóval és borssal,
Majd egy 2-3 gerezd áttört fokhagymát, egy kis majonézet és egy kis citrom levet adjon hozzá. Keverje krémesre, s kenje rá a gofrira!
(egyszerű pirítóssal is nagyon finom!)
Ízletes és különleges uzsonna akár a hétköznapokon vagy ünnepnapokon.
Gluténmentes gofri tészta recept alapján is készülhet, így emésztőrendszerét kímélheti, ételallergiájához illeszkedő hozzávalókból fenséges sós gofri szendvicseket készíthet.
Válasszon megbízható gofrisütő készüléket a Bonair kínálatából!