Több évtized szakmai tapasztalat

Igényre szabott szaktanácsadás


A jó levegő nem vágyálom. A komfortos élet egyre elérhetőbb.
1996-ban azért kezdtünk el párásító készülékek, klíma berendezések, páramentesítő készülékek forgalmazásával foglalkozni, hogy sok honfitársunkat segítsük ebben.

A kezdet: párásítók és klímaberendezések forgalmazása
A hőmérséklet csökkentésére szolgáló klímákra a nyári hőség adott okot, sokakat már az ezredforduló előtt is kitikkasztott a kb 3 napon túli 30 fok feletti kánikula. Az akkor még újdonságnak és luxusnak számító klímaberendezések iránt egyre nagyobb érdeklődés mutatkozott,
noha a mai klímaforgalom kb tizedrésze volt csak.
A nyári rekkenő hőség viszonylag rövid ideig okozott szenvedést, ám a téli időszakban a rosszul szigetelt, túlfűtött ingatlanokban elhúzódó ideig merültek fel kellemetlen, egészségügyi panaszok is a száraz levegő miatt.

A hőségnél nagyobb nyűg az allergia és a száraz levegő
Rengeteg légúti nyavalyának, reggeli köhécselésnek az oka a száraz levegő. A kiszáradt nyálkahártyán a baktériumok, vírusok könnyen megtapadnak. Aztán egyre jobban fény derült a légúti allergiákra is, ami oly „divatossá vált”, s kiváltója a levegőben szálló por, pollenek.

Optimális levegőminőség a Bonair termékeivel
Céges és személyes küldetésünknek is tekintjük, hogy minél több ember számára elérhetővé tegyük a komfortos környezetet, a friss, tiszta levegőt és az egészséges otthont. Ezért bővítjük tudásunkat nap mint nap, ezért választjuk a megbízható svájci és nyugat-európai berendezéseket és ezért fejlődünk folyamatosan.
Ismerjen meg minket és az általunk forgalmazott praktikus és hasznos háztartási készülékeket!

Optimális páratartalom a magyar lakásokban
Az évtizedek során sokat tanultunk, tapasztaltunk. Míg az ezredforduló környékén még az ügyfeleink zöme panellakásokban élt, mára a jobb levegőminőségre vágyú ügyfelekhez már gyönyörű családi házak, elvarázsolt kastélyok, vállalkozások tartoznak. A nagyobb méretű nappali helyiségek, gyerekszobák páratartalmának optimalizálása a főbb szakterületünk, s szenvedélyünk a sütés-főzés.
A tartozékokért és újabb párásító készülékekért, konyhai kisgépekért visszatérő vásárlóink valamint szervizelési igényekkel hozzánk fordulók adnak visszajelzést arra vonatkozóan, hogy amit ajánlottunk, az mennyire volt megfelelő. Akkor vagyunk nyugodtak, ha megoldotta a problémájukat, a készülékünk javított az életminőségükön.

Bonair szakmai tapasztalat
Az évek során, ügyfeleink problémáira keresve a megoldást megfigyeltük, hogy sokak számára a kulcsfontosságú információk hiánya jelenti a legnagyobb gátat, egy komfortos és egészséges légkör megteremtésében. Ezért magunkra vállaltuk a feladatot, felkutattuk és elsajátítottuk a tudást, amellyel végre a kérdések nem maradnak megválaszolatlanul. Az a szakmai tapasztalat, amelyet a berendezések beható ismerete és a vásárlók igényeinek megismerésének kettőse alkot – lehetővé teszi számunkra, hogy Önnek is megadjuk a válaszokat.

Párásítási szaktanácsadás
A 15-20 évvel ezelőtt jellemzőbb helyszíni felméréseket felváltotta a személyes megbeszélés, s mellette a weboldalainkon található készülékválasztó szűrő is hatékony segítségnek bizonyult a megfelelő párásító, légtisztító vagy páramentesítő választáshoz.
Sok szempontot kell figyelembe venni, az igények is egyre szélesebb körűek, s mivel az ügyfél elégedettségre nagy figyelmet fordítunk, ezért jelenleg is biztosít a Bonair szaktanácsadást.
A piaci verseny és a technika fejlődése által a működési folyamatainkat átalakítottuk, az ügyfeleink kényelmét és hatékony működésünket szolgáló sok digitális elem mellett a személyes szaktanácsadást (2022. ősztől) időpont egyeztetéssel és díjazás ellenében biztosítjuk.

Légtisztító választás, párásító,-páramentesítő választás szaktanácsadás
Hétköznapokon 20 perces időközökre biztosítunk időpont foglalást.
Válasszon időpontot! Online vagy személyes megbeszélést szeretne?
Időpont foglaló rendszer: fejlesztés alatt
Szaktanácsadás díja: bruttó 5000 Ft / megkezdett fél óra, mely előre fizetendő.

Természetesen a tudás Önmagában nem lett volna elég ahhoz, hogy ügyfeleink akár 10 éven keresztül használják termékeinket minden problémától mentesen. Ehhez megbízható készülékekre, időtálló, minőségi berendezésekre is szükség volt.

Több mint 10.000 eladott párásító készülék
Több 1000 légtisztító és páramentesítő készülék
Több 10.000 elégedett vásárló

Az egészség felbecsülhetetlen érték. Óvja és élvezze velünk!