A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Tűz segédlet

– avagy hogyan leszünk a tűzgyújtás mesterei?
Szerintem sokszor érezték már úgy, hogy feladják, mert soha nem fog begyulladni az a tűz, ezért most hoztunk egy olyan cikket, amiben kiokítunk benneteket arról, hogyan is csináljuk ezt jól.
Tűz gyújtás – grillhez, bográcshoz
- Állítsunk fel piramist alakzatot a faszénből, és locsoljuk meg egy kis gyújtófolyadékkal. Hagyjuk kicsit beinni a folyadékot, aztán egy hosszabb gyufával gyújtsuk meg. Ha már ég, ne öntsünk rá többet, az étel sajnos így is átveszi az ízét. Vagy kürtős gyújtó esetén az aljára tegyünk újságpapírt és faszenet, a papírt gyújtsuk be. Vegyük ki a kürtőt és oszlassuk el egyenletesen az izzásban lévő faszenet. Illetve még egy lehetőség van, ha elektromos gyújtót használunk. Ez esetben tegyük a faszén közé, és dugjuk be a konnektorba. Körülbelül negyed óra alatt be is gyullad.
- Ezután el kell dönteni, hogy hogyan szeretnénk grillezni, közvetett vagy közvetlen módon (sülési idővel kapcsolatos). Közvetlen módon a húspogácsát, kolbászt, steaket tudunk megsütni. Azokat az ételeket készítjük el közvetett módon, amelyeknek sok időre kell a süléshez. (Praktikum: Több erősségű sütőzónát alakíthatunk ki, ha az egyik oldalra több réteg szenet, középre egy réteg szenet helyezünk el, és a másik oldalára semmit nem teszünk. Közvetlen sütésnél alkalmazandó!)
- Hőmérő híján a következőképpen tudjuk megállapítani a tűz hőfokát: a kezünket a sütőrács fölé tartjuk körülbelül 10 cm-re, és ha 1-2 másodpercig tudjuk ott tartani akkor 200°C-os, 2-3 másodperc esetén 190°C-os, 4-5 másodpercig akkor csak 175°C-os, ha mindössze 5-6 másodpercig, akkor 150°C-os a tűz hőmérséklete.
- A faszén nagyjából 25-30 percig ég, folyamatosan figyeljük, mozgassuk, és pótoljuk.
- Figyeljünk a húsról lecsöpögő zsiradékra, mert a szén lángra kap és ettől káros anyagok jutnak az ételünkbe. Megoldás erre, ha permetezőflakonnal kevés vizet spriccelünk a tűzre (a hús odébb húzását követően, különben hamuval borított lesz az ételünk), de ez csak átmeneti segítség, mert később újra begyullad a zsír. Ebben az esetben vigyük kicsit távolabb a tűztértől az ételt, és várjuk meg míg elcsendesedik. Előzzük meg ezt azzal, hogy kinyomkodjuk a húsból a pácot amennyire csak lehet, mielőtt a rácsra kerül, illetve tegyünk középre egy alumínium tálcát, vagy ha ez nincs kéznél, akkor alufóliával vonjuk be a rácsot, így a zsír nem a parázsló tűzre fog csöpögni.
Ami még nem elhanyagolható, ha tüzet gyújtunk, az az, hogy a háztól távolabb állítsuk fel a faszenes grillt és semmiképpen ne zárt térben. Figyeljünk arra, hogy stabilan álljon, különben balesetveszélyes lehet sütés közben! Készítsünk mindent kéznyújtásnyira, amire a grillezés közben szükségünk lehet, mert a tüzet nem ajánlatos felügyelet nélkül otthagyni. Baj esetére legyen kéznél porolót vagy homok, mert a víz nem oltja el a begyulladt zsiradékot! Oltás után várjuk meg míg kihűl a szén és 48 óra elteltével dobjuk ki.
Jó sütést és eredményes tűzgyújtást kívánunk minden olvasónak!