LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair

Ultrahangos párásító gyerekszobába

párásító
gyerekszobába
Szűrés törlése
Ultrahangos párásító gyerekszobába

Adjunk ultrahangos párásító készüléket ajándékba! Vajon hasznosabb-e, ha a szokásos pelenkacsomag és babaruhák helyett egy gyerekszoba párásító a köszöntő ajándék az első látogatásnál? Döntsék el Önök!

Eszter, a Bonairshop egyik törzsvevője mosolyogva mesélte el a történetét: a munkatársaimtól első babalátogatáskor egy ultrahangos párásító gépet kaptunk. Persze férfiak, így a műszaki dolgokban gondolkodnak – párásító gyerekszobába minek?

Nem tudtam mi is az, így sokáig ki is ment a fejemből, ugyanis a párásító gépet a dobozában, ahogy volt feltettem a kiságy melletti szekrény tetejére. A lányom ekkor alig volt négy hónapos. Kora tavasszal szültem, így az egész nyár mozgalmasan telt.

Ha épp nem voltak vendégeink, akkor nagyokat sétáltunk a jó levegőn, a parkban, vagy a szüleimnél vendégeskedtünk vidéken, a lányom pedig nőtt és nőtt, minden a legnagyobb rendben volt, egészen ősz végéig.

Panellakásban lakunk, mindenhol így a lányom kisszobájában is régi típusú, faparketta van, barátnőm szerint ez lehetett a ludas abban, hogy elkezdődött a rémálom.

Egyik este, amint elaludt a lányom, én is lefeküdtem majd arra riadtam, hogy borzasztó köhögős-fulladós rohama van. Lábamra fektetve egyik kezemmel a hátát ütögettem, a másikkal a mentőt hívtam, azt hittem talán lenyelhetett valamit.

Ekkor kerültünk először be a kórházba

Az orvosok érdeklődtek, hogy volt-e hasonló eset korábban, de pár kisebb esti köhécselésen túl semmi ilyet nem tapasztaltam ezelőtt. Mivel a légutat látszólag semmi nem zárta el, kapott gyógyszert és benntartották megfigyelésre három napig.

Azonban alig egy hét múlva szinte teljesen ugyanez játszódott le. Fulladós hörgés, sípoló köhögés, mentő, kórház.

Az ultrahangos párásító ekkor még a dobozban volt

Számos kivizsgáláson esett át a 10 hónapos kislányom. Gégeduzzanat miatt most egy teljes hetet töltöttünk a kórházban, mint kiderült, kruppos rohama volt és az orvosok semmi jóval nem biztattak.

Mikor végre hazamehettem vele, a saját gyerekorvosunkkal próbáltam a saját teendőimet átbeszélni, mit kell tennem, mivel segíthetek neki, amikor elkezd köhögni és megelőzhető-e esetleg a roham?

A varázsszó krupp ellen: gyerekszoba párásító

Ő volt az, aki részleteiben is meghallgatta a történetünket és kimondta a varázsszót: gyerekszoba párásítás. Vagyis próbáljak meg párásítani a lakásban, illetőleg, ha módomban áll, a gyerekszobába mielőbb vegyek egy ultrahangos párásító készüléket, mivel valószínűsíthetően a távfűtés és a parkettás lakás annyira kiszáríthatta a levegőt (így a kislányom érzékeny nyálkahártyáját is), hogy az vezethetett a krupp kialakulásához.

Ekkor jutott eszembe a kollégáim ajándéka! Mintha tudták volna, hogy kelleni fog az ultrahangos párásító.

Amióta folyamatosan megy a gyerekszoba párásító, nyugodtan alszunk. A köhögése is sokat enyhült, és mivel a Bonairshop.hu oldalról én is vásároltam egy kisebb teljesítményű ultrahangos párásító készüléket a hálószobámba nem csak ő alussza át nyugodtan az éjszakákat, hanem én is.

A gyerekszoba párásító egyedi és nagyon hasznos ajándék, amire sajnos kevesen gondolnak, mert egy mackó, vagy ruha egyszerűbb ötlet. Egy ultrahangos párásító gép elsőre valóban “ férfias” ajándéknak tűnik, ám az a gondoskodás amit képvisel, az univerzális, mindenki számára különleges.

A gyerekszoba párásító terén a Bonair a kompromisszumok nélküli minőséget képviseli.

A svájci ultrahangos párásító készülékek biztonságosak és tartósak sok éven át biztosítanak jó közérzetet, tiszta levegőt a családnak. A gyerekszoba párásító mindenképpen javasolt, ha kímélni akarjuk a babát. Látogasson el márkaboltunkban és nézze meg kínálatunkat, válassza ki az Ön igényeihez igazodó legmegfelelőbb készüléket!