A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Raclette: slágerré lett Svájc szegényember-eledele

A napokban régen látott vendégeket vártam, volt bőven beszélgetnivalónk. A vacsorát tehát ennek megfelelően választottam ki: együnk finomságokat, lakjunk jól, de cseveghessünk is anélkül, hogy állandóan tálalni-lepakolni kelljen.
Némi gondolkodás után a Svájcból adaptált raclette mellett döntöttem. S egy kicsit utánanéztem, hogy a raclettezésnek mi is a sztorija, múltja.
Raclette a pásztorok eledele volt hajdanán
Egyszer - túl közel ülvén a tűzhöz - az egyik pásztor kezében megolvadt a sajt. Miután az utolsó ízletes darabot nem akarta elkótyavetyélni, inkább a főtt krumplira folyatta, és íme megszületett a Raclette!
Svájcból származik a raclette sütés
A raclette eredetileg a svájci Wallis kantonból származik, és a hagyományok szerint több mint négyszáz éves. Az első írott utalások a XIX. század elejéről maradtak ránk. 1812-ben Dr. H. Schiner a Simplon közigazgatási területről szóló leírásában Van d’Anniviersből egy hagyományról számol be, mely szerint a dús lakomákat „fromage rôti”-vel, tehát sült sajttal kezdik meg és fejezik is be. Más szerzők az állatok havasokról való leterelésének előestjéről írnak: „Pásztorok ülnek a tűz körül, és ne¬gyedelt sajtkarikákra ügyelnek, melyeket kitesznek a tűznek. Amint a sajt megömlik, késsel levakarnak egy-egy ömlesztett réteget, és rákenik a karéj kenyerükre.” (V. Tissot, 1888).
Olvasztott sajt a főtt krumplira, jobb híján, hús hiányában
A népmonda a havasokon élő pásztorok eledeléről beszél: a tél vége felé, amikor már fogyóban volt a szalonna meg a kolbász, már csak krumplival, savanyú uborkával és száradt sajttal kellett beérniük. Egyszer – túl közel ülvén a tűzhöz – az egyik pásztor kezében megolvadt a sajt. Miután az utolsó ízletes darabot nem akarta elkótyavetyélni, inkább a főtt krumplira folyatta – és íme a véletlen egy új svájci ételt szült.
A raclette- sajtsütő
A „sült sajt” nagyobb érdeklődést csak a XX. század elejétől kezdett kiváltani. Amikor 1909-ben egy kantonális borkóstoló alkalmából a különböző regionális borokat sült sajt kíséretében kínálták, ott és akkor kapta a Raclette nevet. (A francia racler eredetű szó magyarul azt jelenti, gyalulni.) A
Wallis tartományban, de szerte a svájci gasztronómiában olyannyira közkedvelt ez a tipikus készítési mód, hogy ma már speciális raclette-vendéglők és -esték is csábítanak a kóstolásra, ahol kizárólag a tűz fölé tartott sajttömbökről folyékonyan ömlő sajt és főtt krumpli élvezetének hódolnak.
A svájci szegényember eledele ma már hazánkban inkább prémium társasági fogásnak számít.
Német és svájci háztartások elképzelhetetlenek raclette sütő nélkül. A hagyomány kötelez, ha sajt van, akkor kell eszköz is hozzá, hogy sült sajt, olvasztott sajt ínyenc fogásként kerülhessen a tányérba- jobban mondva akár egyből az éhes szájba.
Pirított kenyérkocka románca az alpesi sajttal
Az egyik leggyakoribb raclettezési szokás a pirított kenyér kockákat a lágy, olvasztott sajtba mártani. A kenyérkockákat egy kis fokhagymás oliva olajjal meg lehet bolondítani. Egyszerű étel, de fantasztikus ízélmény, pláne jó társaságban, beszélgetés közben.
Lássuk csak, mi is van otthon: kenyér : oké, raclette sajt: oké, egy jó raclette sütő hiányzik már csak hozzá?
Akkor pont jó helyen jár, mert itt, a Bonair kínálatában a német STEBA széles raclette választékából találhat kedvére valót.
Ismerje meg a racletezés élményét, s addig is a raclette választékunkat!