LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair

Párásítás: takonykór, köhögés ellen

párásító
Légúti problémák
Szűrés törlése
Párásítás: takonykór, köhögés ellen

Megoldás 4 lépésben

Változékony idő. Itt az ősz. Ismét taknyos a gyerek és köhög. Kényszer szabadság. Irány az orvos, a gyógyszertár. Nyugtalan éjszakák. Lassú gyógyulás. Vissza a közösségbe. Ismét beteg. Jaj, mit tegyek??

Minden család életébe, ahol kisgyerek van ott akár többször is, ellátogat a takonykór és sajnos tartósan ott is marad. Gondolta volna, hogy a párásítás sokat segíthet? Olvasson tovább: megoldás négy lépésben.

Szeretné elkerülni, hogy ez a nemkívánatos vendég végigsöpörjön az egész családon?
Méri a páratartalmat otthonában? Tisztában van azzal, hogy Önnél milyen a levegő minősége?
Hogyan erősítheti gyermeke immunrendszerét?

Párásítás erősítheti az immunrendszert

Közismert tény, hogy a gyerekek könnyebben megfáznak és nehezebben tűrik a száraz levegővel járó kellemetlen tüneteket. A tiszta és megfelelően párás levegő elősegítheti az immunrendszer megerősödését.

 1. Első lépés: Ellenőrizze otthonában a páratartalmat!
  Tartsa 40-60% közötti optimális értéken a páratartalmat! Száraz levegőben a „takonykórtól” megduzzadt nyálkahártya jobban ki van téve az irritációnak. Párásítással a páratartalom gyorsan és hatékonyan kezelhető. Szerezzen be egy párásítót!

 2. Második lépés: Párásítás
  A párásítás főleg télen válik létfontosságúvá, amikor a fűtési szezonban a levegő könnyen szárazzá válhat. Amikor a levegő relatív páratartalma 40% alá esik, kiszárad a szem és a torok. A kiszáradt nyálkahártya kruppos köhögéshez vezethet és jobban kedvezhet a betegséget okozó baktériumok elszaporodásának.

  Egyik kedves visszatérő vásárlónk mesélte:
  „Három éve kezdődött. Eljött a hideg és nyirkos idő. Sajnos szinte azonnal elkezdett a kislányom köhögni, így a gyerekorvos állandó látogatói lettünk. Megkaptuk a diagnózist: láztalan, gyakori felső légúti irritáció, köhögés. Mi lehet baj? Tanácstalanul tártam szét a kezem. Egyik alkalommal a gyermekorvos megkérdezte: Nem allergiás a gyerek? Csináljunk allergiatesztet? Nem száraz a levegő a gyerekszobában? Mérik a páratartalmat otthon? Biztos, hogy nem allergiás hiszen erről már volt papírunk. Természetesen ezt is végigjártuk annak idején. Igen, ez lehet a baj: száraz a levegő. Párásítani kell. A megoldás a kezemben volt, de jött a kérdés: Melyik párásítót válasszam? Szerencsére nem kellett sokat törnöm a fejem a megoldáson. A BONECO Salvus inhalálásra alkalmas ultrahangos párásítóját választottuk, ami már közel két éve az egyik legnagyobb segítségünk.”

 3. Harmadik lépés: Hatásos Salvus köd BONECO párásítóval
  A BONECO ultrahangos párásítói alkalmasak a kiváló nyákoldó hatású Salvus ködös párásításra is. Kúraszerű alkalmazása (naponta 2-3 alkalommal 15-20 perc légzőkúra) jelentősen csökkentheti a felső légúti megbetegedések gyakoriságának számát.Tudta, hogy egy 20%-os páratartalmú helyiségben 80%-kal nagyobb fertőzés veszélyt jelentenek a levegőben lebegő vírusok? 

 4. Negyedik lépés: BONECO CLEAN&PROTECT hármas védelmi rendszerével a beltéri levegőben kevesebb szálló por, kevesebb vírus 

  A legújabb svájci fejlesztéseknek köszönhetően a BONECO hibrid és légmosó készülékek hatékonysága egy speciális teljesen biztonságos és felhasználóbarát BONECO A180 Clean&Protect levegő fertőtleníítő vírusölő folyadék használatával jelentősen fokozható.

Szeretné biztonságban tudni szeretteit? Bízzon a több mint 60 éves svájci minőségben. Bízzon a BONECO készülékeiben. Megbízhatóság. Szakértelem. Hosszú élettartam.  Viszlát takonykór!