Levegő fertőtlenítő, vírusölő

A vírusmentes levegő elérése

Nem könnyű feladat és körültekintő helyiségméretezés, készülék választás szükséges hozzá. Légtisztító UV-C fénytechnológiával vagy speciális HEPA szűrővel, illetve fertőtlenítő folyadék légmosóban történő párásításával megoldható- a Bonair kínálatából.

Levegőfertőtlenítés Clean&Protect párásításával

Az itt található BONECO légmosó, hibrid készülékek a BONECO A180 Clean&Protect folyadékkal elegyített vízzel történő párásításánál hatékony vírusmentes levegő, baktériummentes légtér elérésére képesek. 


6termék 16
8
Raktárról azonnal átvehető 
INGYEN SZÁLLÍTÁS
Termék állapota:
Gyári ÚJ
88 990 Ft
96 990 Ft 
3
Raktárról azonnal átvehető 
INGYEN SZÁLLÍTÁS
Termék állapota:
Gyári ÚJ
116 990 Ft
119 990 Ft 
6termék 16

Levegőfertőtlenítés UV-C fénnyel

Gyengéd és hatásos levegőfertőtlenítési eljárás az UV-C fénytechnológia, fény alkalmazása.

A BONECO P130 és P230 légtisztítók UV-C fénytechnológiája mérsékli a levegőben a baktériumok és vírusok jelenlétét.

Többféle HEPA szűrő egy légtisztítóhoz

A svájci BONECO HEPA szűrős légtisztítói szolidan mentesítik a levegőt a vírusoktól, baktériumoktól. A BABY szűrő használata kifejezetten erre fókuszál a P400 és P500-as légtisztítókban. 

Légmosóval párásítás és levegőfertőtlenítés

A BONECO légmosókhoz használható fertőtlenítő folyadék pont a covid pandémia idején debütált. A Clean&Protect folyadék leírásánál láthatók a labor eredmények, 5-20%-os oldottságban milyen mértékben és gyorsan számíthat a levegő fertőtlenítésre.

Lélegezzen tiszta levegőt, gondoskodjon a levegő fertőtlenítéséről otthonában, vagy közösségi terekben, fertőzés veszélyes környezetben!