LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair

Vegyszermentes levegő fertőtlenítés

Légúti problémák
Légtisztítás
Szűrés törlése
Vegyszermentes levegő fertőtlenítés

A mostani járvány helyzet teljesen kiborított. Az eddigi megszokott életünk felborult. Mindent újra kellett terveznünk. Na, de úgy néz ki, hogy látjuk már az alagút végét. Vagy mégsem?

A mostani járvány helyzet teljesen kiborított. Az eddigi megszokott életünk felborult. Mindent újra kellett terveznünk. Na, de úgy néz ki, hogy látjuk már az alagút végét. Vagy mégsem?

Tudom, hogy a járvány visszaszorításához megfontolt gondolkodásra és megfelelő higiénés előírások maradéktalan betartására van szükség.

De vajon elegendő, hogy a felületeket fertőtlenítem? Elegendő, hogy gyakran mosunk kezet? Elegendő, hogy kerüljük a nagyobb közösségi helyeket és maszkot viselünk?

Ezek az intézkedések biztosan sokat segítenek, de ma már tudom, hogy ezek sajnos nem ELEGENDŐEK.

Miért?

Mindenki tudja, hogy a levegőben rengeteg vírus és baktérium lebeg. A levegő a közvetítő közege ezeknek a kellemetlen betegségeket okozó apró mikroszkopikus élőlényeknek. Beszédnél, tüsszentéskor, köhögéskor milliónyi kis vírus kerül a levegőben. Zárt térben pedig ezek a vírusok nagyon könnyen és gyorsan el terjedhetnek, megfertőzhetnek másokat is.

A koronavírus járvány ösztönzött arra, hogy hatékonyabb megoldást keressek családunk biztonságának védelmére.

Ám felmerült bennem a kérdés: Hogyan lehet a vírusokat és baktériumokat hatékonyan, ám VEGYSZERMENTESEN kiszűrni a levegőből? Hogyan lehet biztonságosan a levegőt fertőtleníteni?

Nálunk egy BONECO hibrid-légmosó készülék működik szinte egész évben. Már két éve használjuk, gond nélkül. Nyugodt szívvel állíthatom, hogy sokkal jobb és élhetőbb lett otthonunk levegőminősége.

 

A levegő fertőtlenítés állandó kérdés náluk, hiszen óvodás korú kisgyermekeink vannak, akik az őszi és téli időszakban előszeretettel lepnek meg különféle különleges vírusokkal. Na, és itt volt/van/ lesz a koronavírus, ami egyelőre nem tűnt el teljesen mindennapi életünkből.

Tudom, hogy a gyerekeimmel sokkal nehezebben tudom betartani a higiéniás szabályokat:

“Tedd a kezed a szád elé, ha köhögsz!”
“Ne a kezeddel töröld meg az orrodat!”
“Ne fogdosd koszos kézzel a játékokat, az asztalt…!

Ismerősek ezek a kérések, igaz?

Egy olyan megoldást kerestem a felület és levegő fertőtlenítésre,
ami nem csak hatékony, hanem biztonságos is.
S ekkor jött a segítség:

A hármas hatású világelső szabadalmaztatott
BONECO Clean&Protect levegő fertőtlenítő és vírusölő folyadék.

Engem teljesen meggyőzött, amit olvastam róla. Megrendeltem és próbára tettem.

Tapasztalataim:

  • Azonnal beleöntöttem a hibrid-légmosó készülékembe a kis kupaknyi levegő fertőtlenítő folyadékot. A készüléket nem automata üzemmódra állítottam, hanem folyamatos működésre 2-es fokozatra.
    FONTOS: ha a levegő fertőtlenítés a cél, akkor ne állítsa automata üzemmódra a légmosót, hanem válassza ki az Ön számára legoptimálisabb fokozatot és arra állítsa be.. A megfelelő fokozatot a helyiség méretéhez, a hőmérséklethez és a vélhető vírusterhelés nagyságához érdemes igazítani. De ezt is ésszel szabad csinálni. Tapasztalja ki, hogy Önnek mi a legjobb!!!Kifejezetten száraz levegőjű helyiségben érdemes használni, hiszen ott képes optimális szinten tartani a páratartalmat. Ha Önnél magas a páratartalom, azt nem fogja helyretenni!
  • Folyamatos működés mellett 2-3 nap alatt a páraszint szépen beállt a 50-56%-os szintre. A készülék nem párásította túl a helyiséget a nedvesítő szűrő önszabályozó hatása miatt. Az optimális páratartalom mellett sokkal kevesebb por ült meg a bútorokon. Kevesebb pornak köszönhetően, kevesebb vírus és tisztább vírusmentesebb levegő lett otthonunkban.
  • Amikor elindult a készülék egy kicsit fertőtlenítő szaga volt, de ez pár perc múlva elillant. Ha a készülékhez közel hajolunk és beleszagolunk, akkor még érezhető a fertőtlenítő szag, de ez már nem zavaró.
    Jó tanács: Mindenképpen mérje a páratartalmat a lakásban!
  • Egy biztos, ha elindul az őszi óvi-vírus járvány, akkor magasabb fokozatra fogom állítani a légmosót, hogy intenzívebb legyen az otthoni levegő fertőtlenítés.
  • A BONECO CLEAN&PROTECT levegő fertőtlenítő és vírusölő folyadékot hígítatlan formában rendkívül jó hatékonysággal használom különféle felületek tisztítására is. A szabadalmaztatott, természetes só alapú fertőtlenítő és vírusölő folyadék biztonsággal használható. Ennél a tisztítószernél nem aggódom, hogy a gyerkőcök végignyalják az asztalt.

Hármas védelem: Optimális páratartalom, fertőtlenített felületek, levegő tisztítás és fertőtlenítés

Elégedett vagyok a BONECO új levegő fertőtlenítő rendszerével.
Nyugodt vagyok, hogy családom, legalább otthon biztonságban van.
Ön is szeretné átélni ezt a nyugalmat?

BONECO Clean & Protect fertőtlenítő megoldások